Actualitat >

Notícies

L'equip del CSC fa entrega de l'aportació solidària dels BCN Salut Games a Salut Sense Sostre

Una representació de l'equip professional del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va fer entrega, el passat dilluns, de les aportacions recaptades en el marc dels BCN Salut Games a Salut Sense Sostre. La metgessa Teresa Genover i la infermera Trini Suesa, voluntàries d'aquesta entitat que treballa oferint atenció social i sanitària a les persones vulnerables amb dificultat d'accés al sistema sanitari públic, van ser les encarregades de recollir la donació.

Més de quaranta professionals de la seu central del CSC estan participant, des del passat 18 de març, als BCN Salut Games, una olimpíada entre centres del sector salut i de recerca que promou el treball en equip, els hàbits de vida saludables i la solidaritat dins les organitzacions. Ha estat gràcies a la seva generositat i a la d'altres persones de l'organització que, malgrat no poder competir-hi, han volgut fer donacions, que el Consorci ha pogut fer una important aportació econòmica a Salut Sense Sostre. Aquesta aportació servirà, principalment, per a la compra de fàrmacs i material sanitari.

Salut Sense Sostre és una entitat formada per professionals de l'àmbit sanitari que treballen, de forma voluntària, per oferir atenció a persones vulnerables, principalment sense llar i amb dificultat d'accés a l'assistència sanitària pública.

Des del Consorci ens sentim molt orgullosos del nostre equip professional, no només per la seva solidaritat, sinó també per la implicació i motivació que està demostrant en totes les competicions.