Actualitat >

Activitats i agenda

Sessió CREATALENT - Què pot aportar l'agilitat a les nostres organitzacions

Data d’inici:
divendres, 24 maig 10:00
Data fi:
divendres, 24 maig 13:30
Lloc:
Seu del CSC (Av. Tibidabo, 21)

Inaugurem un nou cicle CREATALENT amb la sessió 'Què pot aportar l'agilitat a les nostres organitzacions', que tindrà lloc el 24 de maig a les 10 h.

Coneixerem què vol dir ser Agile? Quin impacte i beneficis aporta una cultura àgil a les organitzacions? Quina complexitat requereix gestionar? Quin és l'estil de lideratge i els principals reptes que planteja? Com podem impulsar el mindset agile des les àrees de persones?

Aquestes i altres qüestions s'abordaran a la sessió a través de les experiències presentades per diferents experts que han implementat l'agilitat a les seves organitzacions. 

Programa

  • De què parlem quan parlem d'Agile? Víctor Fairén, consultor de transformació organitzacional a SmartWay.
  • Experiències d'implantació de models Agile. Pilar Balcells, consultora a SmartWay, i Maribel Álvarez, experta en gestió de persones i transformació cultural.
  • Estratègia organitzativa i millora de processos. Clara Pladevall, cap Oficina Tècnica del Consorci Hospitalari de Vic, i Marc Sales, director i consultor d'Essentia Health Management.
  • L'Espai Pro-betaun laboratori de transformació amb estructura Agile. Carmen Andreu, coordinadora de Recerca i Innovació de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.
  • Metodologies àgils per a la gestió de projectes d'innovació per centres sanitaris. Exemple Parc Taulí amb mètode BIODESIGN i mètode CIMIT Boston. Edu Soler, responsable d'Innovació de l'Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT).
  • Model de transformació estratègica a l'Hospital de Sant Pau. Patricia Pesudo, directora de l'Oficina Més Sant Pau, impuls estratègic i transformació.

Coordinació: Mònica Buqueras, cap de desenvolupament i gestió del talent de l'Hospital General de Granollers; Johanna Cáceres, directora de talent i comunicació del Consorci Sanitari del Maresme i Pilar Rol, directora executiva de CAPSS.

>>Inscripcions