Actualitat >

Activitats i agenda

1r Congrés de Salut i Món Local

Data d’inici:
dimarts, 01 octubre 09:00
Data fi:
dimarts, 01 octubre 13:30
Lloc:
Museu de la Ciència Cosmocaixa (c/ Isaac Newton, 26 de Barcelona)

Alcaldes, regidors i altres representants i professionals del món local i de la salut es reuniran els pròxims 30 de setembre i 1 d'octubre a Barcelona amb motiu del 1r Congrés de Salut i Món Local, que se celebrarà sota el lema Accions locals per a reptes globals. L'objectiu de l'esdeveniment, que tindrà lloc al Museu de la Ciència (CosmoCaixa), és debatre entorn del paper dels municipis en la millora de la salut i el benestar de la població, i treballar conjuntament en el full de ruta de les polítiques locals pel que fa a l'atenció a les persones.

El Congrés de Salut i Món Local és una iniciativa conjunta del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

L'esdeveniment girarà entorn dels següents eixos temàtics: Salut en totes les polítiques, Integració social i sanitària, Salut planetària i món local, Envelliment i salut, Salut pública i municipis, i Competències municipals i governança en salut i atenció social.

Podeu consultar tota la informació sobre el Congrés aquí.