Actualitat >

Notícies

La Trobada de Salut Pública de demà abordarà l'ús de pantalles

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) acollirà demà, de 14 a 16 h, una nova Trobada de Salut Pública, titulada 'Pantalles: començant a analitzar i respondre a un nou repte de salut pública'.

En aquesta sessió, moderada per Davide Malmusi, director de Serveis de Salut de l'Ajuntament de Barcelona, participaran Sònia Chavero, cap de la Secció d'Informació i Anàlisi en Salut Pública de la Diputació de Barcelona; Susanna Puigcorbé, tècnica superior a la Subdirecció General d'Addiccions, VIH, Infeccions de Transmissió Sexual i Hepatitis Víriques de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, i Anna Morancho, tècnica de serveis a les persones, del Departament de Salut Mental de l'Ajuntament de Barcelona.

La jornada començarà amb la ponència de Chavero, que tractarà sobre Pantalles i adolescents: de l'ús responsable a l'ús excessiu. Seguidament, s'abordarà la resposta de les administracions amb les intervencions de Puigcorbé, qui explicarà les Actuacions sobre l'ús de pantalles i entorns digitals des del Pla de drogues i addiccions comportamentals, i de Morancho, qui presentarà el Pla de promoció de l'ús saludable de pantalles en la infància i adolescència a Barcelona.

El formulari d'inscripció per assistir a aquesta sessió de forma presencial està disponible aquí. Per seguir-la online, cal registrar-se aquí.

El cicle de Trobades de Salut Pública CSC 2024 continuarà amb una sessió sobre les contribucions dels plans locals de salut, que se celebrarà el 19 de setembre, i l'última de l'any, que tindrà lloc el 7 de novembre i tractarà de l'art sobre la salut.

Les Trobades de Salut Pública del CSC són sessions especialitzades que el Consorci va posar en marxa l'any 2014 amb l'objectiu de convertir-se en un referent a Catalunya, on els professionals puguin aprofundir i debatre temes d'actualitat en matèria de salut pública.