Actualitat >

Notícies

El CosmoCaixa, escenari del 1r Congrés de Salut i Món Local

El Museu de la Ciència de Barcelona (CosmoCaixa) serà l'escenari del 1r Congrés de Salut i Món Local, que se celebrarà entre el 30 de setembre i l'1 d'octubre de 2024. Els assistents al congrés podran aprofitar el desplaçament i conèixer tot el que ofereix aquest museu, com la Sala Univers, amb un recorregut interactiu que comença en el big-bang i arriba fins al cervell humà; els fòssils, tant vegetals com animals, del Mur geològic; el Bosc Inundat, un petit fragment de selva amazònica, i el seu capibara, o la Base Antàrtica, una exposició permanent de fotos de l'Antàrtida feta amb la col·laboració de National Geographic.

A més, durant aquelles dates, estarà disponible l'exposició Matemifasol, que explora les similituds entre la música i les matemàtiques, descobreix la sonoritat de la natura i explica què és el so, com el captem i per què la música té la capacitat d'emocionar.

Les inscripcions per assistir al 1r Congrés de Salut i Món Local, organitzat pel CSC, les diputacions de Barcelona, Girona i Tarragona, l'ACM i la FMC, estan disponibles en aquest enllaç.

Enllaços relacionats