Actualitat >

Notícies

El Consorci de Salut i Social de Catalunya constitueix el Hub d’innovació iNexesCSC

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) vol promoure l'emprenedoria dels associats posant l'entorn i els mitjans propicis per al desenvolupament d'aquells projectes innovadors amb una clara aportació de valor i ajudar a la seva escalabilitat. Avui el CSC, de la mà de l'Àrea d'Innovació i Partenariat i conjuntament amb els referents d'innovació de les entitats associades, ha constituït el Hub d'innovació iNexesCSC.

iNexesCSC és una xarxa de col·laboració i un espai de trobada amb l'objectiu d'estar en contacte, compartir coneixement i necessitats, potenciar el talent, col·laborar en projectes, establir sinergies, impulsar iniciatives i facilitar l'adopció de la innovació en el sistema de salut i social.

En la primera reunió de constitució d'iNexesCSC s'han posat les bases del seu funcionament i s'han debatut les necessitats del sector i els espais d'oportunitats i sinergies a l'hora d'impulsar projectes i aconseguir recursos. Amb el lema "identificar necessitats, cocrear solucions" volem donar suport i visibilitat a les entitats en el context de la innovació en un món global.