Actualitat >

Notícies

Iniciem un programa d’orientació professional per a persones en situació d’ERTO per la COVID-19

Al Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), seguim treballant amb la voluntat d'avançar en la implantació de criteris de Responsabilitat Social a la nostra institució, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

En el marc d'aquest compromís, i amb la voluntat d'aterrar accions concretes que sumin als ODS 4 (Educació de Qualitat), 8 (Treball digne)  i 10 (Reducció de les desigualtats), el CSC ha iniciat un programa d'orientació professional al sector salut i social adreçat a persones treballadores que hagin estat o estiguin afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) com a conseqüència de la crisi derivada de la COVID-19.

El projecte està 100 % finançat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, i s'organitza a través d'UCf (Unió Consorci Formació), la nostra unitat de formació.

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès i en feu difusió a companys, familiars i amics que hi puguin voler participar.

Podeu trobar més informació a https://www.ucf.cat/orientacio/ i també podeu contactar al telèfon 932 594 373 o al correu orientacio(ELIMINAR)@ucf.cat , i l'equip d'orientació d'UCf us ampliarà la informació.