Actualitat >

Notícies

Responsables de Farmàcia de 10 comunitats autònomes, al nou cicle de debats INNovacióCSC "21 preguntes, 21 propostes"

Responsables de Farmàcia de 10 comunitats autònomes participaran al nou cicle de debats iNNovacióCSC, 21 preguntes 21 propostes, que té com a objectiu contribuir a la definició de la política farmacèutica del segle XXI. El cicle constarà de cinc sessions, en les quals dos dels participants respondran a preguntes relacionades amb l'avaluació, finançament i preus dels fàrmacs; la compra i els models de pagament; la prescripció i la dispensació; la utilització, seguiment i resultats; i la col·laboració publicoprivada en aquest àmbit.

Al llarg de les sessions, es formularan un total de 21 preguntes als responsables de Farmàcia de Madrid, Castella i Lleó, el País Basc, Castella - la manxa, Cantàbria, Extremadura, València, Galícia, Catalunya i Andalusia. A partir de les seves respostes, s'elaboraran 21 propostes, com a solucions per als principals reptes de la política farmacèutica del present i el futur.

Els debats seran moderats per Antoni Gilabert, director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC, i Josep Maria Guiu, director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament. Les sessions tindran lloc els dies 18 i 25 d'octubre, i 2, 8 i 15 de novembre, a les 16 h.

Podeu consultar el programa i inscriure-us a les diferents sessions, aquí