Actualitat >

Notícies

L’avaluació de programes en salut pública, a la sessió de clausura de les Trobades de Salut Pública 2021

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) celebrarà, el pròxim 4 de novembre, la sessió de clausura de les Trobades de Salut Pública 2021. Sota el títol Avaluació de programes en salut pública: De l'impacte potencial a l'impacte real sobre la salut, aquesta quarta i última sessió comptarà amb Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública del Departament de Salut, qui en farà la moderació, així com amb quatre ponents experts en salut pública.

D'una banda, Angelina González, de la Subdirecció de Promoció de la Salut de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, obrirà la jornada parlant sobre l'Impuls a l'avaluació de l'impacte en salut (AIS) a Catalunya. A la segona ponència, Marta Viada, arquitecta del Servei d'Equipaments i Espai Públic de la Diputació de Barcelona, se centrarà en l'impacte en salut de projectes de millora de l'espai públic, a través de la presentació d'una eina que permet avaluar-ho.

Per la seva part, María José López, responsable del Servei d'Avaluació i Mètodes d'Intervenció de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, farà referència al binomi avaluació i transparència, i presentarà el repositori de l'Observatori de Salut i Impacte de Polítiques (OBSIP), assenyalant la importància d'avaluar l'impacte que les polítiques i intervencions de diversos sectors pot tenir en la salut de la ciutadania.  

Per acabar, Unai Martín, professor de Sociologia de la Universitat del País Basc i del Grupo de Investigación en Determinantes Sociales de la Salud y Cambio Demográfico (OPIK), parlarà de l'avaluació de l'impacte en salut de la COVID-19 a Navarra i Euskadi.

La sessió, que se celebrarà en format webinar i en castellà, de 14h a 16h, és oberta a tot el públic interessat.

Enllaços relacionats