Actualitat >

Notícies

Jornada MAFIP: Model d'atenció farmacèutica centrada en la persona

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) celebrarà, el pròxim 15 de desembre, la Jornada MAFIP: Model d'atenció farmacèutica centrada en la persona, amb la qual es vol donar a conèixer aquest projecte col·laboratiu de l'Àrea d'Innovació i Partenariat, que s'ha treballat, en xarxa, amb les entitats associades.

Amb aquest projecte, es pretén definir les línies mestres d'un model d'atenció farmacèutica que permeti donar resposta, de forma integrada, als problemes actuals de gestió del medicament i millorar operativament l'atenció als pacients i la continuïtat de les cures. L'objectiu és generar una guia d'autoavaluació per tal que qualsevol organització pugui valorar el grau d'orientació a la persona de la seva atenció farmacèutica.

Durant l'acte, coneixerem l'experiència en l'aplicació del model MAFIP al Consorci Sanitari de Terrassa, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l'Hospital Sant Joan de Reus i el Parc Sanitari Pere Virgili.

La jornada serà en format semipresencial, amb les ponències en directe des de la seu de l'entitat, i la possibilitat de connectar-s'hi en línia, per part dels assistents.

Enllaços relacionats