Actualitat >

Notícies

El CSC celebra un nou e-pitching sobre 'Telemonitorització de pacients i tractaments'

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha organitzat, el 18 de novembre i en format virtual, un nou e-pitching sobre 'Telemonitorització de pacients i tractaments', que ha comptat amb la ponència de Mar Gomis Pastor, farmacèutica clínica especialista de l'Àrea de cardiologia, trasplantament cardíac i coordinació de Salut Digital del Servei de Farmàcia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. 

Mar Gomis ha explicat que els pacients amb les apps se senten empoderats i més segurs. Aquestes eines milloren l'adherència a la medicació, així com l'experiència i la satisfacció, a més, es redueix el nombre d'infeccions, ingressos i visites urgents.

Després d'aquesta presentació, s'han donat a conèixer les solucions propostes per les empreses quant a Telemonitorització de pacients i tractaments. Aquesta iniciativa sorgeix del projecte coNNecta CSC, un nou punt de trobada entre el mercat (indústria farmacèutica, indústria de productes sanitaris, start-ups...) i els proveïdors sanitaris associats al CSC.