Actualitat >

Notícies

Codi medicament 'Actuacions coordinades de prevenció secundària de Problemes de Salut per Medicaments en el territori: Urgències, Atenció Primària, Centres Sociosanitaris, Hospitalització Domiciliària i Residències'

PROGRAMA

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) juntament amb l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, organitza el pròxim 14 de desembre, la Jornada Codi medicament, sota el títol 'Actuacions coordinades de prevenció secundària de Problemes de Salut per Medicaments en el territori: Urgències, Atenció Primària, Centres  Sociosanitaris, Hospitalització Domiciliària i  Residències'. L'acte se celebrarà en format online.

Amb aquesta jornada, es pretén assolir els següents objectius:

  • Identificar els Problemes de Salut relacionats amb els Medicaments (PSM) i el seu impacte.
  • Compartir les possibles actuacions posteriors a un PSM (prevenció secundària-Codi Medicament) i les actuacions prèvies preventives de la seva      aparició (prevenció primària).   
  • Reforçar el model d'atenció compartida entre especialistes dels diferents àmbits assistencials (Atenció Primària, Urgències, Farmàcia, Centres Sociosanitaris, Equips d'Atenció Residencial).

Us hi podeu inscriure aquí.