Actualitat >

Notícies

La referent d'ACP del CSC, Íngrid Roca, premi CODITA per la seva trajectòria en Humanització

La referent d'ACP i docent del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Íngrid Roca, ha estat guardonada amb el premi Trajectòria Professional Humanització 2021 del Col·legi d'Infermeres de Tarragona (CODITA), en reconeixement de la seva contribució al desenvolupament de la professió en aquest àmbit. Des de fa més de 10 anys, ha liderat diferents projectes d'humanització per millorar l'atenció, mitjançant la formació, sensibilització i acompanyament en la implementació de bones pràctiques centrades en la persona i en les seves necessitats. Recentment, va coordinar la VI Jornada Salut i Social del CSC, sota el títol 'La Humanització des de la visió integradora Salut i Social'.

Actualment, és directora d'Infermeria de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre i, a més de la seva tasca com a docent i referent d'ACP, ha col·laborat amb la nostra entitat en diferents projectes de consultoria i ha impartit formació, com a referent del model "contenció zero" i l'ús racional de la subjecció física, a un gran nombre de professionals. També va liderar, a l'inici de la crisi sanitària, el projecte d'aula virtual creada entre el CSC i UCf, amb el suport del SOC, per formar i acompanyar gratuïtament més de 800 persones que es volien incorporar als centres residencials.

Des del CSC, li donem l'enhorabona per aquest nou i merescut reconeixement que li ha atorgat CODITA i esperem seguir col·laborant per continuar impulsant el desenvolupament i implementació del model d'atenció centrat en la persona al sistema de salut i social.  

Enllaços relacionats