Actualitat >

Notícies

El projecte BENCHVALUE, candidat als e-pitchings del Consell Europeu d’Innovació

El projecte BENCHVALUE, impulsat pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) en col·laboració amb cinc associats, ha estat seleccionat per participar a la fase preparatòria dels e-pitchings promoguts pel Consell Europeu d'Innovació (EIC), que tindran lloc el pròxim 5 d'abril. El projecte busca tangibilitzar i monetitzar els resultats de la comparació de dades en salut (benchmarking), així com orientar els professionals a resultats, a l'aportació de valor i a la millora de pràctiques, tot empoderant els ciutadans a través de la participació.

BENCHVALUE és un projecte que es va gestar en un dels tallers de cocreació organitzats per l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC, amb l'objectiu de dissenyar solucions innovadores per tal de respondre als reptes recollits a l'informe Health 25, que defineix i categoritza els principals desafiaments del sector sanitari en els pròxims anys. En el seu prototipatge, hi van participar directius de l´Hospital de Mataró, de l'Hospital Parc Taulí, del Institut Català d'Oncologia, de l'Hospital de Figueres i de Badalona Serveis Assistencials.

Com a membre de la European Health Public Procurement Alliance (EHPPA), el CSC tindrà l'oportunitat de presentar el projecte a la fase preparatòria d'un dels e-pitchings organitzats per l'EIC, que busquen connectar idees i iniciatives innovadores amb empreses que aportin solucions per implementar-les.