Actualitat >

Notícies

El grup d’iNexesCSC es reuneix a l’Hospital de Figueres

Els membres d'iNexesCSC, l'espai de trobada del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) amb els responsables d'Innovació de les entitats associades, van reunir-se, el passat 21 de febrer, a l'Hospital de Figueres. La reunió es va focalitzar a conèixer l'interès dels participants en les noves convocatòries europees, per formar part d'ecosistemes d'innovació, així com per presentar les oportunitats sorgides arran de l'aliança del CSC amb la European Public Health Alliance (EPHA).

Durant la reunió, també es van actualitzar les àrees d'interès pel que fa a innovació dels associats, amb la participació de la doctora Diana Navarro, de l'Hospital de Granollers, i el doctor Alberto Zamora, de la Corporació Sanitària del Maresme i la Selva. Així mateix, es va tancar l'agenda 2022 dels e-pitching del CSC, entre altres acords assolits.

iNexesCSC és un hub d'innovació, impulsat pel CSC i format per prop de trenta entitats associades, que pretén facilitar la identificació de necessitats i cercar solucions col·laboratives.  En aquest sentit, es vol promoure l'emprenedoria dels associats, posant l'entorn i els mitjans propicis per al desenvolupament d'aquells projectes innovadors amb una clara aportació de valor i contribuint a la seva escalabilitat.

Entre les entitats participants es troba la Fundació Salut Empordà i, concretament, l'Hospital de Figueres, escenari de l'última trobada d'aquest grup d'innovació. El doctor Martí Masferrer, director gerent de la Fundació; el cap d'Innovació de l'Hospital, Sergi Iglesia, i el cap d'Investigació, el doctor Pere Plaja, van ser els encarregats de rebre l'equip de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC, així com la resta d'integrants d'iNexesCSC.