Actualitat >

Notícies

Demanem que es garanteixi la consolidació dels fons addicionals COVID-19

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), conjuntament amb les altres patronals i sindicats del sector, hem demanat al Govern espanyol i al Govern de la Generalitat de Catalunya que garanteixin la consolidació dels fons COVID-19 per restituir l'accés al sistema de salut.

Ho hem fet a través d'un manifest en què les entitats signants, que representem el 65% de la sanitat pública de Catalunya i més de 70.000 professionals, mostrem la nostra preocupació per la manca de determinació per consolidar aquests recursos als Pressupostos Generals de l'Estat del 2022, i per com això impactarà en l'escenari econòmic de Salut.

En aquest sentit, instem a donar màxima prioritat a aquesta qüestió i a abordar-la a la XXVI Conferència de Presidents de les Comunitats Autònomes, que se celebrarà, a la Plama, el pròxim 25 de febrer.

Aquest mateix missatge es va fer arribar en forma de carta, per part de les mateixes entitats, al president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, el passat 9 de febrer.

Enllaços relacionats