Actualitat >

Notícies

La pròxima Sessió Tècnica CSC analitzarà l'accés als serveis de salut per motius no-COVID durant la pandèmia

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) celebrarà, el pròxim 10 de març, la tercera Sessió Tècnica de 2022, la qual abordarà l'accés als serveis de salut per motius no-COVID durant la pandèmia i les seves conseqüències. L'acte tindrà lloc en format webinar i les inscripcions ja estan obertes.

La primera ponència d'aquesta sessió anirà a càrrec d' Aida Oliver, investigadora del Servei d'Estudis i Prospectives en Polítiques de Salud (SEPPS) del CSC, i Georgina Pujolar, investigadora de l'Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària (IDIAPJGol). La seva intervenció se centrarà en els resultats d'una revisió bibliogràfica sobre l'impacte de la pandèmia en l'accés als serveis sanitari per patologia no-COVID a nivell internacional.

A continuació, Ermengol Coma, metge especialista en medicina preventiva i salut pública del Sistema d'Informació dels Serveis d'Atenció Primària (SISAP) de l'Institut Català de la Salut (ICS), se centrarà en una part de l'impacte de la COVID-19 en l'atenció primària. Concretament, presentarà l'evolució dels diagnòstics registrats de diferents malalties cròniques durant els dos anys de pandèmia a Catalunya, així com els canvis en el grau de control d'algunes d'aquestes malalties. 

Enllaços relacionats