Actualitat >

Notícies

El CSC, amb el poble ucraïnès

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC),  volem manifestar la nostra solidaritat amb el poble ucraïnès i el nostre suport a la Unió Europea i a totes les entitats d'àmbit nacional i internacional que estan bolcades en la defensa de la pau i en favor de les víctimes d'aquest conflicte.

Com a institució que treballa per a la salut i el benestar de les persones, no podem ser aliens al sofriment d'aquells i aquelles que estan patint la guerra als carrers de la seva ciutat, i de tantes famílies que han hagut de passar la frontera i deixar la seva llar.

Per això, fem una crida a entitats, i professionals a títol individual, a sumar esforços per ajudar els ucraïnesos i les ucraïneses, a través de campanyes solidàries que ja estan en marxa, com són les d'Unicef o la Creu Roja.

D'altra banda, oferim el nostre suport a les diferents iniciatives que es duguin a terme als centres associats, que se'ns poden fer arribar per correu electrònic(ELIMINAR) i a les quals ens comprometem a donar la màxima difusió.