Actualitat >

Notícies

El responsable d’Afers Internacionals de l’EHPPA visita el CSC

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va rebre, el passat 25 de febrer, la visita de Luis Potel, responsable d'Afers Internacionals i coordinador de Projectes europeus del Réseau des Acheteurs Hospitaliers (RESAH) i de la European Health Public Procurement Alliance (EHPPA). La trobada va ser una oportunitat per intercanviar coneixement i experiències d'innovació, i consolidar aquesta aliança.

Potel va ser rebut per Virginia García, especialista en Farmàcia, i Toni Gilabert, director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat, i vicepresident d'Innovació de l'EHPPA, en representació del CSC, des del novembre de 2021.

El CSC forma part de l'EHPPA des del 2018, com a entitat de referència a l'estat espanyol en l'àmbit de la contractació pública i per la seva gran experiència en aquest àmbit. Des del SACAC, oferim seguretat jurídica als centres associats, garantint l'estricta aplicació de la normativa de contractació del sector públic, alhora que es promovem la integració de criteris de responsabilitat social i sostenibilitat en la relació amb els proveïdors.