Actualitat >

Notícies

El Departament de Salut reconeix l'esforç de les institucions associades

La secretària general del Departament de Salut, Meritxell Masó, ha aprofitat la seva participació a la Junta General del CSC i l'Assemblea General de la patronal CAPSS per fer un reconeixement, en nom del seu departament i del Govern de la Generalitat, a totes les institucions associades, per l'esforç i el sacrifici realitzat durant els dos anys de pandèmia.

A la seva intervenció, ha recordat els principals reptes del Departament de Salut per a la present legislatura i ha fet referència, també, a les diferents fites assolides en aquest primer any des de la constitució del Govern. Concretament, ha parlat de vuit objectius generals: Obtenir recursos suficients per a les polítiques de salut, donar resposta a la recuperació de l'activitat habitual, prioritzar l'atenció a la salut mental, enfortir l'atenció primària, avançar en la integració de l'atenció social i sanitària, reforçar la salut pública, invertir en infraestructures i equipaments, i reconèixer i consolidar els equips professionals.

Al final de la seva intervenció, la secretària general del Departament de Salut ha felicitat el CSC i els seus associats per la feina feta i els ha animat a seguir treballant en la mateixa línia.