Actualitat >

Notícies

Assistim a la reunió del grup motor de l’Aliança Catalunya 2030

                                                                  

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha participat, avui, a la reunió del grup motor de l'Aliança Catalunya 2030, organitzada pel Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat de Catalunya. La trobada, que ha tingut lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona, ha servit per fer balanç de la feina realitzada, presentar les organitzacions que s'han incorporat a l'Aliança 2030 i fer una proposta de calendari i pla de treball 2022 per accelerar l'acció conjunta per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La reunió ha estat encapçalada per Anna Barnadas, secretària d'Acció Climàtica, i Ramon Roca i Arnau Queralt, president i director del CADS, respectivament. Per part del CSC, hi han assistit el president, Manel Ferré, i la responsable de Responsabilitat Social, Marta Moles. Els i les assistents han tingut l'oportunitat d'intercanviar informació amb la resta de membres del grup motor sobre els avenços de les seves organitzacions pel que fa a desenvolupament sostenible.

El CSC va ser una de les primeres entitats que van sumar-se, ja fa dos anys, a l'Aliança Catalunya 2030, impulsada pel Govern de Catalunya a través del CADS. La nostra institució va ser escollida pel seu fort compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i per les accions ja implantades en línia a l'Agenda 2030. Des de llavors, hem seguit avançant amb la responsabilitat social com a compromís transversal, que afecta totes les àrees i àmbits de treball de l'organització, i que queda recollit al Pla Estratègic 2019-2022 del CSC.

Aquest compromís el compartim amb les entitats associades i volem treballar conjuntament perquè la Catalunya del 2030 sigui sostenible i resilient al canvi climàtic, oberta al món, més justa i igualitària, solidària, diversa i integradora, garant dels drets humans i de la pau. Amb aquest objectiu es va crear, l'any 2019, el Grup Promotor RS-CSC, i enguany ha arrancat la Comissió de Responsabilitat Social i ODS.