Actualitat >

Notícies

Presentem l'Aliança estratègica C-17: un model col·laboratiu d'atenció

El CSC organitza una nova sessió tècnica per presentar l'Aliança estratègica C-17, un model col·laboratiu en xarxa orientat a professionals i ciutadania per oferir l'atenció més adequada amb el servei més idoni. L'acte se celebrarà el dijous 12 de maig de manera presencial i tindrà com a títol L'Aliança Estratègica C-17: un model col·laboratiu atractiu per als equips professionals. Com en les anteriors sessions tècniques, també es podrà seguir per streaming.

La sessió estarà moderada per Cristina Iniesta, coordinadora de l'Aliança Estratègica C-17, i es dividirà en dues parts: experiència dels professionals i posada en comú de coneixements, formació, processos i pacients, i un segon apartat amb reflexions dels directius assistencials sobre la implantació del model. En la primera, hi intervindran Silvia Montserrat, cap del Servei de Cardiologia del Consorci Hospitalari de Vic; Miquel Nogué, director del Servei d'Oncohematologia del Vallès Oriental; Miguel Angel Plasín, metge adjunt del Servei de Medicina Interna de la Fundació Sanitària Mollet; David Fuster, director del Servei de Medicina Nuclear de l'Hospital Clínic i Maria Alejo Sánchez, directora del Servei d'Anatomia Patològica del Consorci Hospitalari de Vic. Pel que fa a l'apartat de reflexions dels directius assistencials es comptarà amb la participació de Rosa Maria Morral, directora mèdica del Consorci Hospitalari de Vic; Sabina Molina, directora mèdica de la Fundació Sanitària Mollet; Mònica Botta, directora mèdica de l'Hospital General de Granollers; Gabriel Mestre, director Mèdic de l'Hospital de Sant Celoni i Toni Castells, director mèdic de l'Hospital Clínic.

L'Aliança Estratègica C-17 vol sumar coneixements i recursos humans i tecnològics, cercant eficiències i aprofitant el potencial de treballar conjuntament. Es tracta d'una aliança supra-territorial per a les àrees d'Osona i Vallès Occidental en la qual participen el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), l'Hospital General de Granollers (FPHAG), l'Hospital de Sant Celoni (HCS), la Fundació Sanitaria de Mollet (FSM) i l'Hospital Clínic de Barcelona (HCB).