Actualitat >

Notícies

El CSC celebra un nou e-pitching sobre innovació en la monitorització del pacient crònic

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha organitzat, avui i en format virtual, un nou e-pitching sobre innovació en la monitorització del pacient crònic, que ha comptat amb la ponència d'Eduard Soler Alonso, cap de la Unitat d'Innovació de l'Institut d'Investigació i Innovació del Parc Taulí.

Soler ha explicat les necessitats d'innovació en l'àmbit de la salut mental, assenyalant com a més importants l'screeening, el tractament amb menys medicació i la monitorizació. A més, ha afirmat que hi ha quatre actors clau en la digitalització de la salut mental: l'Estació Clínica d'Atenció Primària (ECAP), la Història Clínica Compartida (HCC), els equips professionals sanitaris i els pacients. El ponent ha indicat que "la tecnologia digital ha d'estar al mig d'aquests quatre públics principals, veure com interaccionen, i donar resposta a cadascun d'ells".

Després d'aquesta presentació, s'han presentat les solucions proposades per les empreses quant a innovació en la monitorització del pacient crònic. Aquestes dotze iniciatives es poden conèixer dins la plataforma coNNecta CSC, un nou punt de trobada entre les empreses que ofereixen solucions innovadores i capacitats científicotècniques, i les necessitats de les entitats associades al CSC.

Enllaços relacionats