Actualitat >

Notícies

Representació del CSC al Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions

El director de Salut Mental del Parc Taulí, Diego J. Palao, i la directora del Procés d'Addicions de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addicions de l'Hospital del Mar, Marta Torrens, són els nous representants del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) al Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions (CASMiA). Aquest òrgan del Departament de Salut serà presidit per Víctor Pérez, director de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions del Parc de Salut Mar, entitat associada al Consorci.

El nou Consell Assessor està format per diversos professionals experts i referents significatius de l'àmbit de l'atenció a la salut mental i les addiccions, representants en primera persona i famílies. En la primera reunió del nou Consell, celebrada el 3 de maig, es van presentar les línies prioritàries de la nova etapa i les accions que s'implementaran durant el 2022.

El CASMiA assumeix el repte de transformar l'atenció a la salut mental i les addiccions, alineant-se amb les estratègies del Pla director de salut mental i addiccions, els principis rectors del qual són la transparència, la participació i el rigor científic.