Actualitat >

Notícies

Últims dies per inscriure's al congrés Smart Technology Forum Salud 4.0!

Comença el compte enrere per a la celebració del IV Smart Technology Forum Salud 4.0 sobre hospitals, residències i habitatges assistits. Encara podeu inscriure-us en aquest congrés, que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i que tindrà lloc, els dies 1 i 2 de juny, al Parc Tecnològic - Barcelona Activa.

Organitzat per Smartech Cluster, KNX España, el Clúster Salut Mental Catalunya i SmartLivingPlat, l'esdeveniment es dividirà en dues jornades de ponències. En la primera, el dimecres 1 de juny, s'analitzaran temes d'innovació entorn de la detecció intel·ligent en edificis, vigilància i assistència en llars i tecnologia aplicada al sector sanitari. Durant el posterior debat es reflexionarà sobre com adaptar les llars, equipaments i gestió de les instal·lacions sanitàries sobrevingudes d'emergència sanitària. Pel que fa a les del dijous 2 de juny, s'abordarà l'ús de la tecnologia per l'assistència de persones dependents, així com l'ús de la realitat virtual en rehabilitació i tractaments. Es presentaran dos projectes d'R+D en salut: Hospitals 4.0 - Machine Learning per a una gestió més efectiva i Brain's Metaverse. Per finalitzar el congrés, en les taules de debat d'aquest dia es parlarà sobre telemedicina, llars assistides i digitalització.

El CSC reafirma el seu compromís amb la innovació donant suport a la quarta edició d'aquest congrés, que comptarà amb setze ponents, entre els quals hi haurà representants del sector, fabricants, desenvolupadors, integradors o instal·ladors. Inaugurarà l'esdeveniment Daniel Marco, director General d'Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya. Per participar en aquesta nova edició del Smart Technology Forum Salud 4.0 només cal apuntar-se gratuïtament a través del següent formulari.

Enllaços relacionats