Actualitat >

Notícies

El CSC, amb el I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària de la SCGS

La Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) organitza el I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària, que compta amb el suport i la participació del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i que se celebrarà, els dies 3 i 4 de novembre, a Sitges. En el mateix congrés, s'entregarà un premi a la millor experiència -en els àmbits de les competències directives i lideratges basats en l'ètica, i de la transformació digital- al qual encara es poden presentar candidatures

El congrés constarà d'un programa de debats i experiències sobre els següents temes que, en un entorn social i científic de profundes transformacions, plantegen reptes de primera magnitud per encarar el futur del sistema sanitari:

  • L'experiència del pacient com a motor de canvi
  • Per un nou marc d'avaluació i contractació de serveis basat en el valor de la salut
  • Competències directives i lideratges professionals basats en l'ètica
  • El repte de la transformació digital de les organitzacions
  • La imprescindible integració de serveis per atendre els pacients complexos
  • Les infraestructures sanitàries dels temps que venen

Per a cadascun d'aquests temes, tindrà lloc una sessió de debat i una presentació d'experiències. L'esdeveniment acabarà amb dues conferències especials. 

En el mateix congrés, s'entregarà un premi de 1.000 euros a la millor experiència que s'hi presenti. Els programes, accions i iniciatives que vulguin optar a aquest premi s'hauran d'emmarcar dins dels següents eixos temàtics: Experiències sobre competències directives i lideratges basats en l'ètica i Experiències sobre la transformació digital de les organitzacions. De totes les propostes rebudes, se seleccionaran sis experiències i, d'aquestes, en sortirà una guanyadora. El termini per presentar les propostes és fins al 8 de juliol i podeu trobar tota la informació necessària al web de l'SCGS. Ja es pot consultar, igualment, el preprograma de l'acte.