Actualitat >

Notícies

El Govern crea la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental

El Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar, ahir, la creació de la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental, un instrument de participació de tot el sector en el qual estarà representat el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), com a membre del Pla Integral d'atenció a les persones amb trastorns de salut mental i addiccions, que forma part del grup implusor per a l'operativització d'aquest pacte.

L'objectiu de la Taula és promoure, coordinar i assessorar en els objectius i funcions del Pacte, mitjançant la participació del sector, dels departaments de la Generalitat amb competències en matèria de salut mental i del món local.

La constitució de la Taula tindrà lloc el pròxim 14 de juny, en un acte que comptarà amb la presència del president Aragonès, els consellers dels departaments implicats, així com amb els representants de les diferents entitats i organismes que en són membres. Per part del CSC, hi assistirà el president, Manel Ferré, i la directora de l'Àrea Associativa, Palmira Borràs.

Enllaços relacionats