Actualitat >

Notícies

El CSC organitza una jornada sobre el voluntariat en salut

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) celebrarà, el pròxim 17 de juny, la jornada 'El voluntariat en salut: un valor per a les organitzacions i la ciutadania', que tindrà lloc a la seu del Consorci. Comptarem amb la participació de Meritxell Budó, secretària d'Atenció Sanitària i de Participació del Departament de Salut, i de Fernando Fantova, voluntari i consultor social.

La jornada s'iniciarà amb la conferència inaugural 'Voluntariat en l'entorn sanitari: reflexions per al debat',  a càrrec de Fernando Fantova. A continuació, tindrà lloc la taula rodona 'El voluntariat dins les organitzacions sanitàries, on som?', amb la participació de Lola Bosch, directora d'Atenció al Ciutadà i Comunicació de la Fundació Hospital de Palamós (SSIBE); Auxi Gil, coordinadora de Voluntariat del Parc Taulí de Sabadell, i professionals, voluntaris i persones ateses del Parc de Salut Mar. Per acabar, es farà el desplegament de la carta de voluntariat a càrrec de Meritxell Budó.

La jornada, que ha estat organitzada amb la col·laboració del grup de coordinadores de Voluntariat del CSC, estarà moderada i coordinada per Palmira Borràs i Rosalia Serra, directora i coordinadora tècnica de l'Àrea Associativa, respectivament. Les inscripcions estan obertes.

Enllaços relacionats