Actualitat >

Notícies

Reunió dels referents d'Innovació d'iNexesCSC al metavers

Els referents d'Innovació de les entitats associades adherides al hub iNexesCSC van assistir, ahir, a una reunió al metavers. L'objectiu d'aquesta trobada tan especial, organitzada amb la col·laboració de Roche, era  explicar les potencials aplicacions d'aquest món digital en el sector salut, a més de presentar la iniciativa CSC Impulsa.

Durant la reunió, es va informar als membres d'iNexesCSC sobre la convocatòria dels premis CSC Impulsa, que està oberta fins al 15 de juliol. Els premis, organitzats amb el suport de Roche, tenen l'objectiu  detectar, reconèixer i donar suport a les iniciatives innovadores de les entitats associades.

iNexesCSC es un hub d'innovació, impulsat pel CSC i format per 32 entitats sanitàries associades, que pretén facilitar la identificació de necessitats i cercar solucions col·laboratives. A través d'aquest espai, es vol promoure l'emprenedoria dels associats, posant l'entorn i els mitjans propicis per al desenvolupament d'aquells projectes innovadors amb una clara aportació de valor i contribuint a la seva escalabilitat.