Actualitat >

Notícies

El CSC, al grup d’experts del Parlament sobre l’impacte de la Covid-19 a residències

El director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), José Augusto García Navarro, és un dels experts que formen el Grup de Treball d'Anàlisi de l'Impacte de la Covid-19 en les Residències, constituït el passat 10 de maig pel Parlament de Catalunya i que ha mantingut, avui, la primera reunió de treball.

L'objectiu d'aquest grup, impulsat per la Comissió de Drets Socials del Parlament, és analitzar l'impacte de la Covid-19 a les residències en les diferents onades i estudiar mesures per evitar que les situacions que es van viure en molts d'aquests centres no es tornin a produir. Per fer-ho, s'ha demanat la participació d'experts, a proposta dels diferents grups parlamentaris, així com de familiars i altres persones afectades.

José Augusto García Navarro és geriatre i, a més de director general del CSC, president de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología. Compta amb una llarga trajectòria en la gestió de serveis de salut i socials, i s'ha declarat, en moltes ocasions, un ferm defensor d'un canvi de model residencial que millori l'atenció a les persones grans.