Actualitat >

Notícies

El CSC participa en la 27 Jornada de la Societat Catalana de Farmàcia Clínica

Josep Maria Guiu, director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC),  ha participat a la 27 Jornada de la Societat Catalana de Farmàcia Clínica, que es va celebrar el 14 de juny a la seu de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. Ho va fer moderant la taula sobre  Recerca i Innovació Responsables, en la qual van intervenir Maria Rosa Ballester, de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i Rosina Malagrida, d'IrsiCaixa. 

Durant el debat, es va reflexionar sobre el nou enfocament dels projectes de recerca, l'impacte que tenen en la societat i el seu alineament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. En aquest sentit, es va posar especial èmfasi en la importància de la perspectiva de gènere, la transparència de les dades o dades obertes i la participació de la ciutadania.

A més de moderador d'una de les taules, Josep Maria Guiu també ha format part del comitè organitzador de la Jornada. Actualment, el director de l'Àrea de Farmàcia i Medicament del CSC és, també, secretari i tresorer de la Societat Catalana de Farmàcia Clínica.