Actualitat >

Notícies

Obertes les inscripcions al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària!

Ja estan obertes les inscripcions per assistir al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària, organitzat per la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) i que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). Fins al pròxim 14 de setembre, les persones que vulguin assistir en aquest esdeveniment, que tindrà lloc a Sitges els dies 3 i 4 de novembre, podran gaudir d'una quota d'inscripció reduïda.

Amb el lema Més Valor, el Congrés comptarà amb la participació de 40 experts de primer nivell i alguns d'abast internacional, que oferiran ponències sobre sis eixos temàtics: experiència del pacient, nou marc d'avaluació i contractació de serveis basat en el valor salut, competències directives i lideratges professionals basats en l'ètica, transformació digital, integració de serveis en l'atenció a pacients complexos i les infraestructures sanitàries dels temps que venen.

A la pàgina web de l'SCGS es pot consultar tota la informació i el programa sobre aquest esdeveniment, l'objectiu del qual és assentar les línies d'acció per transformar la gestió sanitària en una etapa postpandèmia.

Enllaços relacionats