Actualitat >

Notícies

Neix eib, una iniciativa del CSC per potenciar els serveis en l’àmbit social

L'Àrea d'Envelliment i Benestar del CSC ha impulsat eib, una iniciativa nascuda amb la voluntat d'abordar els reptes en l'àmbit social, repensant els actuals models d'atenció i cura. Així, a través d'aquesta nova marca, es pretén reforçar l'acompanyament a les entitats associades i respondre a les seves necessitats en matèria d'envelliment i benestar. Eib també vol posar a la disposició de les organitzacions, les persones cuidadores i la ciutadania el coneixement i l'experiència acumulada pel CSC en atenció social, així com fomentar la recerca i la innovació en aquest àmbit.

Per donar a conèixer aquesta iniciativa, s'ha creat un nou espai web, eib.cat, on es pot conèixer el projecte, els serveis que s'ofereixen i la tasca que realitza l'Àrea Associativa i la patronal CAPSS en l'àmbit social. També hi ha un apartat dirigit a persones cuidadores, tant professionals com properes, amb consells per cuidar i cuidar-se, propostes de formació, i informació sobre normativa, tràmits, ajuts i prestacions, entre altres. Fins i tot s'hi pot trobar una biblioteca amb recomanacions de documents, llibres o pel·lícules. Inclou, a més, una secció d'actualitat, amb l'agenda i les últimes notícies del sector.

El projecte eib engloba un equip de més de 900 professionals especialitzats en la cura. Està liderat per Victòria Coll, directora executiva de l'Àrea d'Envelliment i Benestar del CSC, i compta amb José Manuel Domínguez al capdavant de la secció d'atenció social de CAPSS. Per contactar amb l'equip us podeu dirigir a eib(ELIMINAR)@eib.cat