Actualitat >

Notícies

Últims dos dies per presentar projectes a CSC Impulsa!

El termini per presentar candidatures als premis CSC Impulsa 2022, amb els quals es vol reconèixer i donar suport a les iniciatives innovadores de les entitats associades, finalitza el pròxim 15 de juliol. Recordeu que podeu guanyar fins a 30.000 euros!

La presentació de candidatures es pot fer a través del referent d'Innovació de l'entitat associada i mitjançant la plataforma coNNecta CSC, on trobareu tota la informació i el formulari d'inscripció. De totes les candidatures, se seleccionaran un total de 10 projectes, que seran presentats al jurat en una jornada de tipus pitch day. Posteriorment, es reconeixeran els tres millors, que rebran una dotació econòmica per a la seva implementació. A més de l'import econòmic, els responsables dels tres projectes premiats tindran accés a un programa de mentoring per treballar la millora de les iniciatives.

CSC Impulsa és una iniciativa promoguda des de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del Consorci de Salut i Social de Catalunya, fruit del conveni de col·laboració subscrit amb Roche Farma, que busca impulsar la innovació al sistema sanitari, incentivant la cultura de la innovació a les organitzacions.

Enllaços relacionats