Actualitat >

Notícies

Els reptes de futur en dermatologia, al nou cicle de debats #iNNovacióCSC

El pròxim dimarts, 12 de juliol, de 12 h a 14 h, tindrà lloc la sessió del Cicle de debats CSC 2022 #iNNovacióCSC: Reptes de futur en dermatologia, que organitza el Consorci de Salut i Social de Catalunya. La cap del Servei de Dermatologia de l'Hospital Clínic, Susana Puig, impartirà la conferència principal de la jornada, on també comptarem amb un debat clínic gestor i coneixerem les solucions proposades per les empreses.

En el debat participaran Lluís Puig, cap del servei de dermatologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Ramon Pujol, cap del servei de dermatologia de l'Hospital del Mar, Belén López, farmacèutica especialista de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, Antoni Vallano, de la Gerència del Medicament del CatSalut, i Carla Sanmartin, del departament d'Innovació de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. 

La sessió pretén donar una visió general dels reptes en dermatologia, així com identificar les necessitats i les possibles solucions. S'exploraran les noves estratègies de gestió de la innovació, l'impacte de les noves tecnologies i l'aplicació de la intel·ligència artificial. També formarà part de la conversa la digitalització en l'anàlisi de les dades en salut. 

Les inscripcions són gratuïtes per a totes les entitats associades al CSC.