Actualitat >

Notícies

El CSC ofereix als seus associats avantatges per assistir al Health Proc Summit

Els associats al Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) poden gaudir d'avantatges per assistir al Health Proc Summit, la primera cimera paneuropea de contractació hospitalària i sanitària, que tindrà lloc del 20 al 21 de setembre a Brussel·les. Com a membre de la European Health Public Procurement Alliance (EHPPA), el Consorci està en disposició d'oferir als professionals de les entitats associades un 30% de descompte en la inscripció a aquest esdeveniment i ha impulsat, a més, a un programa de beques, en col·laboració amb la indústria farmacèutica, per cobrir les despeses del registre, desplaçament i allotjament.  Les empreses farmacèutiques i de tecnologia sanitària que han participat en el programa de beques són: Sanofi, Chiesi, Daiichi Sankyo i Dexcom. Per aprofitar aquests avantatges, només cal posar-se en contacte amb l'Àrea d'Innovació i Partenariat, per correu electrònic(ELIMINAR).

A més, des del Consorci animem els nostres associats a presentar els seus projectes a The European Health Procurement Awards 2022, els premis que s'atorguen en el marc d'aquest Congrès, en tres categories: digitalització i transparència; sostenibilitat, i excel·lència en innovació i compra. La convocatòria està oberta fins al pròxim 19 d'agost i les candidatures es poden presentar a través d'aquest formulari.

El Health Proc Summit, que tindrà lloc al centre de conferències de la capital belga, se centrarà en els tres pilars de la contractació: transparència, digitalització i sostenibilitat. Es tracta, per tant, d'una oportunitat única per als professionals de contractació pública i d'hospitals perquè puguin connectar-se i col·laborar, així com aprendre i compartir bones pràctiques en aquest àmbit amb líders d'opinió, proveïdors, empreses emergents i responsables polítics.

El CSC és una entitat compromesa amb la formació en compra pública al sector sanitari per als professionals de les institucions associades. Forma part de l'EHPPA des del 2018, com a entitat de referència a l'estat espanyol en contractació pública i per la seva gran experiència en aquest àmbit. Des del SACAC, s'ofereix seguretat jurídica als centres associats, garantint l'estricta aplicació de la normativa de contractació del sector públic, alhora que es promou la integració de criteris de responsabilitat social i sostenibilitat en la relació amb els proveïdors.