Actualitat >

Notícies

Participem en la 31a Gala de la Fundació Aura

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va participar, el passat 7 de juliol, en la 31a edició de la Gala d'estiu de la Fundació Aura, entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, a través de la inclusió social i laboral. L'administratiu del CSC Fernando Rodríguez va ser un dels protagonistes de l'acte, amb la seva aparició en un vídeo de reconeixement a les "Empreses amb Aura", entre les quals figura la nostra institució.

La Gala d'estiu de la Fundació Aura, que s'ha pogut reprendre després de dos anys de limitacions per la pandèmia, és un homenatge a totes les persones que formen part de l'entitat, com són usuaris i usuàries, famílies, socis i sòcies, empreses i persones voluntàries. En el marc d'aquest homenatge, es fa el reconeixement a les "Empreses amb Aura", per la seva contribució a la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. El CSC va rebre aquest reconeixement el 23 de desembre de 2021, després d'haver signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Aura l'octubre del mateix any.

Aquesta col·laboració és una de les accions que s'emmarquen en el compromís social del Consorci, un dels principals valors institucionals, i respon a la voluntat de contribuir a la reducció de les desigualtats, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de l'ONU.   

Enllaços relacionats