Actualitat >

Notícies

Més de 60 projectes de les entitats associades, candidats als premis CSC Impulsa

La iniciativa CSC Impulsa ha tingut una molt bona acollida en la seva primera edició, amb un total de 61 projectes presentats, per part de 20 entitats associades. Després de tancar-se la convocatòria, el passat 15 de juliol, s'ha iniciat l'avaluació de les candidatures per part del jurat i, el pròxim 29 de juliol, es donaran a conèixer els quinze finalistes.

Els quinze projectes seleccionats seran presentats en una jornada de tipus pitch day, que tindrà lloc el 27 d'octubre i on s'anunciaran els tres millors. D'aquests, el guanyador rebrà 30.000 euros i el segon i tercer finalista, 20.000 i 10.000 euros, respectivament. A més de l'import econòmic, els responsables dels tres projectes premiats tindran accés a un programa de mentoring per treballar la millora de les iniciatives.

CSC Impulsa és una iniciativa promoguda des de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del Consorci de Salut i Social de Catalunya, fruit del conveni de col·laboració subscrit amb Roche Farma, que busca impulsar la innovació al sistema sanitari, incentivant la cultura de la innovació a les organitzacions.