Actualitat >

Notícies

El Dr. García Navarro, reelegit president de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología

El director general del CSC, José Augusto García Navarro, ha estat reelegit, per a un segon mandat consecutiu, president de la Sociedad Española de Geriatría y Geronotología (SEGG). Així, continuarà durant tres anys més al capdavant d'aquesta entitat, formada per més de 2.500 socis i que té com a missió impulsar, implementar i divulgar el coneixement en el procés d'envelliment, la salut i la qualitat de vida de les persones grans.

El Dr. García Navarro és geriatre i la seva trajectòria en l'àmbit de l'atenció sanitària i social l'ha portat a exercir diferents càrrecs de responsabilitat al sector. A més de la SEGG, actualment presideix l'Alianza Científico-Professional Estado de Bienestar (ACEB), que integra 14 consells de col·legis professionals estatals i societats científiques d'educació, sanitat i serveis socials. Abans d'assumir la Direcció General del CSC, va ser director general del Grup Sagessa, director gerent de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i va estar al capdavant de l'Hospital de la Santa Creu de Tortosa, entre altres posicions directives.

La seva especialització en l'àmbit de l'envelliment ha contribuït activament a impulsar el vessant social del CSC, que dirigeix des del 2013. Prova d'això és la creació, el 2021, de l'Àrea d'Envelliment i Benestar, de la qual va sorgir el projecte eib.  El Dr. García Navarro també és un dels experts que conformen Grup de Treball d'Anàlisi de l'Impacte de la Covid-19 en les Residències, constituït el passat 10 de maig pel Parlament de Catalunya.

A més de llicenciat en Medicina i especialista en Geriatria, el director del CSC és diplomat en gestió clínica per EADA, en gestió de serveis sanitaris per ESADE i en lideratge i gestió d'equips per la Universitat de Barcelona i Programa d'Alta Direcció d'Empreses (PADE) per IESE.