Actualitat >

Notícies

S'amplia fins al 21/09 la quota reduïda per inscriure's al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària

El termini per inscriure's amb preu reduït al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària s'ha ampliat fins al 21 de setembre. Aquest esdeveniment, organitzat per la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) i que tindrà lloc els dies 3 i 4 de novembre a Sitges, compta amb el suport i la participació del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC).

Amb el lema Més Valor, el Congrés comptarà amb la participació de 40 experts de primer nivell i alguns d'abast internacional, que oferiran ponències sobre sis eixos temàtics: experiència del pacient, nou marc d'avaluació i contractació de serveis basat en el valor salut, competències directives i lideratges professionals basats en l'ètica, transformació digital, integració de serveis en l'atenció a pacients complexos i les infraestructures sanitàries dels temps que venen.

A la pàgina web de l'SCGS es pot consultar tota la informació i el programa sobre aquest esdeveniment, l'objectiu del qual és assentar les línies d'acció per transformar la gestió sanitària en una etapa postpandèmia.

Enllaços relacionats