Actualitat >

Notícies

El CSC rep la visita de la Cooperativa Hospitals Antioquia, de Colòmbia

Una delegació formada per una vintena de gerents i altres representants de l'entitat Cooperativa Hospitals Antioquia (COHAN), de Medellín (Colòmbia), ha visitat el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) els dies 3 i 4 d'octubre. L'objectiu de la trobada ha estat conèixer de primera mà el disseny i funcionament del sistema sanitari català, així com les funcions del CSC.

Per aquest motiu, durant la seva visita, el CSC ha tingut l'oportunitat de mostrar al COHAN les tasques desenvolupades a les diverses àrees i departaments de l'entitat, així com els resultats de les activitats que s'han posat en marxa fins al dia d'avui.

Fundada el 1983, la COHAN està formada per 28 hospitals, als quals presta serveis. Des del 1984 el COHAN és centre col·laborador de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i de l'Àrea de Sistema de Subministraments de Medicaments de l'Organització Panamericana de la Salut (OPS).

Un cop finalitzades les reunions amb el CSC, la delegació colombiana té previst visitar l'Hospital de Sant Pau i el Banc de Sang i Teixits.