Actualitat >

Notícies

Participem en el II Foro de Envejecimiento Fundación Edad & Vida, a Madrid

El director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i president de la Sociedad de Española de Geriatría y Gerontología (SEGG), José Augusto García Navarro, ha participat en el II Foro de Envejecimiento de la Fundación Edad & Vida. L'objectiu de la jornada, que se celebra els dies 19 i 20 d'octubre al CaixaBank Madrid, és avançar en el diàleg entre empreses, agents socials i representants públics, per arribar a respostes als reptes i oportunitats de desenvolupament d'una població cada cop més longeva.

El director general ha intervingut a la ponència El dividend de la longevitat, on s'han tractat les oportunitats socials i econòmiques que acompanyen la longevitat i l'envelliment. En aquest sentit, ha celebrat l'èxit d'aconseguir la taxa actual d'envelliment, fet que "ens porta a quatre polítiques necessàries: canviar la imatge de l'envelliment, aconseguir entorns amigables que incloguin una pensió digna i el foment de l'activitat social, a més d'un servei adequat per a les cures de llarga durada".

La Fundación Edad & Vida, organitzadora de l'esdeveniment, té com a objectiu promoure la corresponsabilització i l'equilibri entre el sector públic i la iniciativa privada, per tal de donar resposta als reptes econòmics i socials de l'envelliment de la població.