Actualitat >

Notícies

Últimes hores per inscriure’s a la cerimònia dels premis CSC Impulsa!

Gairebé ha arribat el dia per a la celebració dels premis CSC Impulsa, que tindrà lloc demà 27 d'octubre al CosmoCaixa de Barcelona. La cerimònia, que serà presentada pel periodista Ramon Pellicer, comptarà amb un jurat d'excepció format per deu experts de l'àmbit sanitari, científic i de la innovació. Els guanyadors s'escolliran d'entre els catorze projectes finalistes, que cada equip presentarà allà mateix l'estil pitch day.

El veredicte final, però, no només anirà a càrrec del jurat, sinó que el conjunt d'assistents a la jornada també tindran un paper clau. Totes aquelles persones que assisteixin a la cerimònia tindran l'oportunitat de valorar i votar les propostes que considerin millors mitjançant els seus telèfons mòbils. La decisió es prendrà allà mateix, en directe, un cop els representants de cada projecte hagin presentat les seves candidatures, que aniran acompanyades d'un videoresum.

Podeu veure el vídeo promocional de l'esdeveniment aquí:

Els premis s'emmarquen en el conveni de col·laboració subscrit recentment entre el CSC i Roche Farma, el CSC Impulsa. Els guardons, les bases dels quals es poden consultar en la plataforma Connecta CSC, tenen com a objectiu promoure la cultura de la innovació dins de les entitats associades al CSC i donar visibilitat a les experiències, les bones pràctiques i els projectes que realitzen els professionals de la institució en qualsevol de les seves activitats, funcions i disciplines.

Us animem a venir, votar i gaudir d'aquesta festa de la innovació! Podeu inscriure-us-hi, aquí.