Actualitat >

Notícies

Participem en el Seminari ‘Resiliència institucional i bon govern en temps de pandèmia’, de la Universitat Complutense

El director general de Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), José Augusto García Navarro, va participar en el seminari Resiliència institucional i bon govern en temps de pandèmia, organitzat per la Universidad Complutense de Madrid, que va tenir lloc el passat 26 d'octubre. En la seva intervenció, el director del CSC va fer referència al compromís social de la institució i va compartir les accions dutes a terme durant la crisi sanitària.

Entre aquestes accions, va destacar la formació gratuïta a persones sense experiència per cobrir la carència de professionals durant la pandèmia perquè accedissin a treballar, excepcionalment, en centres d'atenció a gent gran. Amb aquesta mesura, segons va explicar el director general, es van formar més de 800 persones mitjançant continguts elaborats per professionals experts del CSC.

La pandèmia de la Covid-19 "ens va fer més humans i solidaris que mai i va deixar palès el compromís social dels professionals, les institucions i la societat civil", va indicar José Augusto García Navarro, qui també va remarcar que "no hi ha res casual ni excepcional". "La resposta del CSC a la pandèmia va ser fruit d'una reflexió prèvia i conscient".

Podeu veure el vídeo del seminari aquí.

Enllaços relacionats