Actualitat >

Notícies

El I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària espera més de 850 assistents

Més de 850 persones estan inscrites al I Congrés de Gestió Clínica i Sanitària, que arrancarà demà, a Sitges, i que compta amb la col·laboració i participació del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). La trobada, organitzada per la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) sota el lema Més valor, se centrarà a parlar de les claus per transformar la gestió sanitària a Catalunya en l'etapa postcovid.

El director general del CSC, José Augusto García Navarro, intervindrà a la Taula 2, Per un nou marc d'avaluació i a contractació de serveis basats en el valor de la salut. A més de les diferents taules que tindran lloc durant el Congrés, l'esdeveniment comptarà amb les conferències de Genís Roca, expert en Internet; Pim de Morree, fundador de Corporate Rebels; Xavier Marcet, referent en lideratge ètic, i Sarah Reed, de Nuffield Trust.

El Congrés, que se celebrarà entre dijous i divendres, es dividirà en sis àrees temàtiques que buscaran donar resposta a la gestió clínica i a la sanitària des d'una visió transversal. El contingut dels blocs aportarà coneixement amb relació a l'experiència del pacient; la contractació de serveis; les competències directives per a un lideratge professional i ètic; la transformació digital de les organitzacions; els serveis per l'atenció als pacients més complexos, i el futur de les infraestructures sanitàries.

El I Congrés de gestió Clínica i Sanitària s'adreça a tots aquells professionals del sector de la salut que desenvolupen tasques de gestió, com ara directius, planificadors o comandaments assistencials, que busquen aportar valor a la seva feina. La trobada aspira a convertir-se en un espai de referència sobre les gestions clínica i sanitària.