Actualitat >

Notícies

El CSC participa en el Simposi 'Big Buyers for Climate and Environment'

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), amb les intervencions de Josep Maria Guiu, director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament, i Virginia García, coordinadora d'aquesta mateixa àrea, ha participat en el Simposi anual 'Big Buyers for Climate and Environment', que s'ha celebrat el 9 de novembre a Brussel·les. L'objectiu d'aquest esdeveniment, impulsat per la Comissió Europea, és promoure la col·laboració entre centrals de compra públiques en l'aplicació de la contractació pública estratègica per arribar a solucions sostenibles.

Des del CSC, s'hi ha participat com a membre del grup de treball Digital solutions in the healthcare sector del Big Buyers for Climate and Environment , juntament amb altres centrals de compra europees i organismes vinculats amb la compra pública estratègica. Durant la trobada, s'han presentat els resultats dels diferents grups de treball.

En la seva intervenció, Josep Maria Guiu va ressaltar la dificultat de compartir inicialment objectius comuns arreu d'Europa, tot i enfrontar-se als mateixos problemes, i va posar en relleu el valor de trobades com el mateix simposi.

Virginia García ha intervingut a la taula 'How big buyers and companies worked together  - Access to and engagement with the market', en la qual ha explicat l'experiència de la central de contractació pública sanitària del CSC en la compra de medicaments i productes sanitaris, així com la iniciativa coNNecta CSC, que pretén ser un punt de trobada entre les empreses que ofereixen solucions innovadores i capacitats cientificotècniques, i les necessitats de les entitats associades al Consorci.