Actualitat >

Notícies

Analitzem el nou 'Manual d'acreditació de centres d'atenció hospitalària aguda a Catalunya'

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va organitzar, el passat 23 de novembre, una nova sessió monogràfica, en aquest cas, dedicada a l'acreditació de l'àmbit hospitalari. La trobada es va adreçar a les Direccions Assistencials i als responsables de Qualitat, així com a altres professionals interessats de les entitats associades. La sessió, que va reunir prop de 80 persones, va servir per revisar el nou Manual d'acreditació de centres d'atenció hospitalària aguda a Catalunya, fent èmfasi en els aspectes més rellevants i podent resoldre dubtes relacionats.

La reunió va comptar amb la participació de Maypi Ballesteros, coordinadora de Qualitat i Auditoria interna del Consorci Sanitari de Terrassa i representant de CSC com a experta en el grup de treball d'acreditació del Departament de Salut; Glòria Oliva, cap del Servei de Promoció de la Qualitat i la Bioètica de la Direcció general d'Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut, i Georgina Pujals, cap de la Secció d'Acreditació de Centres i Serveis Sanitaris de la Direcció general d'Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut.

El Manual d'acreditació de centres d'atenció hospitalària unifica el Manual d'estàndards i el Manual de l'avaluador, publicats el gener de 2020, amb l'objectiu que els centres d'atenció hospitalària aguda a Catalunya i els seus avaluadors disposin d'una versió que els sigui més fàcil de consultar i aplicar.