Actualitat >

Notícies

Set associats al CSC, premiats als XXIII Premis TOP20

L'excel·lència hospitalària en diferents àrees de set centres associats al Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha estat reconeguda als XXIII Premis TOP20 d'IQVIA. Els centres guardonats han estat l'Hospital Clínic, el Consorci Sanitari de Terrassa, el Parc de Salut Mar, l'Hospital Comarcal Sant Bernabé, la Fundació Hospital de Palamós, l'Hospital Sant Joan de Déu i la Clínica Terres de l'Ebre.

L'Hospital Clínic ha rebut tres guardons: a la Gestió Hospitalària Global, en la categoria d'hospital de referència regional i nacional; a l'Àrea del Cor, en la categoria d'hospitals amb cirurgia cardíaca, i a l'Àrea de Nerviós, en la categoria d'hospitals amb neurocirurgia.

Per la seva part, el Consorci Sanitari de Terrassa ha aconseguit dos guardons: el premi a la Gestió Hospitalària Global, en la categoria d'hospitals generals, i a l'Àrea de la Dona, en la categoria d'hospitals amb obstetrícia i cirurgia de mama.

En el cas del Parc de Salut, l'entitat ha estat distingida amb el premi a l'Àrea de la Dona, en la categoria d'hospitals amb obstetrícia i cirurgia de la mama i l'úter.

Finalment, tant l'Hospital de Palamós, com l'Hospital Comarcal Sant Bernabé, la Clínica Terres de l'Ebre i l'Hospital Sant Joan de Déu (mitjançant l'Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu-Hospital Clínic de Barcelona) també han estat reconeguts amb el premi a la Gestió Hospitalària Global.

La cerimònia de lliurament dels Premis TOP20 es va fer el passat 29 de novembre a Madrid. Aquesta edició ha comptat amb la participació de 170 hospitals públics i privats de quinze comunitats autònomes.

Amb més de vint anys d'història, TOP20 és el programa d'avaluació hospitalària més prestigiós del sector. Al llarg dels anys, més de 250 hospitals espanyols han participat en aquest programa que celebra els patrons de bona pràctica i reconeix públicament els hospitals amb el millor balanç de resultats sobre la base d'indicadors objectius obtinguts a partir de dades que es registren de forma rutinària i en què participen hospitals públics i privats de manera gratuïta, voluntària i anònima.

Des del CSC, donem l'enhorabona a les entitats associades reconegudes als XXIII Premis TOP20 d'IQVIA que, gràcies a l'esforç i compromís dels seus equips professionals, contribueixen a la projecció de la sanitat catalana com a referent en qualitat assistencial i afany d'excel·lència. Cal destacar, en aquest sentit, que Catalunya ha estat la comunitat més premiada, amb 24 centres guardonats.