Actualitat >

Notícies

Reviu la primera edició dels Premis CSC Impulsa, ara en vídeo

En poc més de tres minuts, resumim en vídeo la celebració de la primera edició dels Premis Impulsa, que va tenir lloc el passat 27 d'octubre al CosmoCaixa Barcelona.

Aquests guardons, organitzats pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) amb la col·laboració de Roche Farma, van permetre detectar i reconèixer iniciatives innovadores en els centres que formen part de la xarxa del CSC. Badalona Serveis Assistencials, l'Hospital de Santa Creu i Sant Pau, i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva van obtenir el primer, segon i tercer premi, respectivament, que representen un total de 60.000 euros per impulsar projectes d'innovació en aquestes organitzacions.

Podeu veure el vídeo clicant a la imatge.

L'esdeveniment va comptar amb més de 200 professionals del sector sanitari de Catalunya. Les tres propostes guanyadores, seleccionades entre 14 projectes finalistes, es van decidir a la mateixa cerimònia, després que els equips haguessin presentat les seves candidatures a l'estil pitch day. La decisió final va anar a càrrec del conjunt d'assistents i d'un jurat d'excepció, format per destacats professionals de l'àmbit de la salut i la innovació.