Actualitat >

Notícies

Nova sessió de l'Update de Serveis Generals a l'Hotel Arts

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va reunir una quinzena de representants de l'àmbit dels Serveis Generals d'entitats associades en el marc d'una nova edició de l'Update de Serveis Generals organitzat conjuntament amb UCf. La sessió va tenir lloc a l'Hotel Arts de Barcelona, un hotel 5* de gran luxe, que pertany al grup Ritz-Carlton de la cadena Mariott, i és un dels referents del sector hoteler de la ciutat.

Aquesta nova sessió de l'Update Serveis Generals tenia com a objectiu conèixer de primera mà com es gestionen els serveis hotelers (bugaderia, neteja i cuina) i el manteniment de l'hotel, alhora que es va fer una visita guiada pels espais més destacats de l'edifici. Així mateix, es va dedicar una part de la sessió a explicar el model d'atenció al client i la importància de traslladar als valors de l'organització a tots els treballadors i les treballadores posant el focus en les persones.

Les sessions Update Serveis Generals s'organitzen per donar resposta a les noves demandes de serveis i models d'atenció que les organitzacions sanitàries, sociosanitàries i socials han de desenvolupar en un context canviant que requereix uns paràmetres de màxima eficiència i qualitat.

En aquest marc de canvi continu, l'àmbit de Serveis Generals de les organitzacions sanitàries i socials permet realitzar l'adaptació dels serveis de suport i les infraestructures a les demandes actuals i futures, així com coordinar tots els actors propis i aliens per a garantir la prestació de serveis sanitaris de manera òptima, continuada i de qualitat a tots els dispositius assistencials, en l'àmbit de les infraestructures.